Moje všechno jsi Ty

Moje všechno jsi Ty

Anotace: ...od věků...

Jsi jarním vánkem,  co mé vlasy rozčechrá, 

jsi polibení vlčích máků,

jsi křídlem motýlím ,co mávnutím mi požehná, 

jsi ta nádhera co hledí na mě z mraků...

Víš...

Moje všechno jsi Ty,

jsi mé svítání i večer chladný ,

moje všechno jsi Ty,

když jsem s tebou nemám potřeby žádný, 

moje všechno jsi Ty,

s Tebou i větru, dešti poručím,

jsi moje všechno, když tě houpu v náručí...

 

Jsi jemný šepot ,který slýchám v listoví,

Tvoje barvy hladí moji duši,

trilky v korunách mi o Tvé laskavosti vypoví,

jen pro Tebe mé srdce věky buší...

 

Moje všechno jsi Ty...

 

Jsi vodou,co se s mojí zemí zcela prolíná,

jsi ohněm, co mou travnatou stepí  prostupuje,

jsi příboj, co se tříští i klidná hladina, 

jsi tou loďkou,co do přístavu mého vpluje...

 

Moje všechno jsi Ty...

 

Autor chalcedon, 30.01.2022
Přečteno 236x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Sonador
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásně se četlo

31.01.2022 08:38:52 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí