Zimní nádhera

Zimní nádhera

Anotace: ...k hrátkám nás láká...

Vločky jak padesátihalíře,

tak velké až bylo to k nevíře,

padaly kouzelnou krajinou,

chytnu je na chvíli, než v zemi se rozplynou...

 

Na trávě kde v létě jsme seděli, 

teď tvoříme nádherné anděly, 

vedle sebe jen bez dechu ležíme

a na tu nádheru co sype se hledíme...

 

Občas se snažíme zvědavě ochutnat

a po větru si s každou vločkou chvilku hrát, 

až znovu se dotkne Tvého nosánku,

Ty zmrzlý ho lásko máš jako polárku...

 

Přesto tou nadherou, ikdyž tak studí, 

válíme s radostí po stráni sudy,

dělat vše společně tuze nás láká, 

(než se schoulíme ke krbu)

postavíme na stráž ke vchodu sněhuláka...

 

Autor chalcedon, 31.01.2022
Přečteno 140x
Tipy 12
Poslední tipující: Koala, Friday, Protos1182, Iva Husárková, Psavec, Vivien, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké. Krásný obsah.

02.02.2022 10:24:50 | Koala

Občas zůSTat dítětem, je boží.

31.01.2022 22:20:53 | Vivien

Líbí.

31.01.2022 21:22:36 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí