Bez názvu

Bez názvu

Co vlastně chceme tvořit?
Lásku? Jak drzé


Kde se chceme brodit?
Mokrá skotská blata nás volají mihotajícím zpěvem divokých trav


Polož svá chodidla do zakaleného obrazu
Ponoř se bez vůle hlouběji do písečných vzpomínek


Nech se vtáhnout tam kde jsi viděla původ zrození
Kde jsi věděla že jsi nejen motýl s potrhanými křídli měnící květy podle množství šťáv


Podle toho jak jsou pro tebe užitečné
Jsi mnohdy jen přelud


Fata morgana žíznivého poutníka
Dokud tě nemám ve své blízkosti těžko uvěřím upřímnosti tvých úmyslů


Nejsi moje nejsi ničí a neměla by jsi být
Jsi jen svá oddaná zářivým snům

Autor probouzející poutník, 02.02.2022
Přečteno 170x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Koala, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že jí znám...

02.02.2022 13:57:38 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí