Přání (nejen) pro dnešek

Přání (nejen) pro dnešek

Přes tóny deště,
v mlze padající k nám.
Já chtěl bych ještě,
polibek tobě dát.

Odstředěn rotací,
srdce kolem hvězd.
Jeden pouze nestačí,
chci pod deku ti vlézt.

Neboj já potichu budu,
vrnět ti jak malé kotě.
Ztracen v zápisu bludů,
i ve svých snech o nicotě.
Autor petrzal, 04.02.2022
Přečteno 200x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Friday, Sonador, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné přání.

04.02.2022 10:16:49 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí