Ohňostroj

Ohňostroj

Anotace: ...

Pokaždé, když se ti kouknu do očí,
je to jako novoroční oňostroj,
barvy a záblesky mojí duši ovládají,
a srdce na chvíli cítím znovu bít.

Zapomínám na svět kolem,
když mi na blízku jsi
a obdaříš mě jedním úsměvem,
jsi jen můj - na chvíli.

Tvoje oči zazáří, to nepopřeš.
Vím, že na tebe působím stejně.
Netvrď mi tedy, že je to sprostá lež,
že se ti zlepší den, když vidíš mě.

Čekám, co se stane, kdo z nás
se odvaží udělat první krok?
Nebo to necháme znovu a zas
vyšumět, prostě jen tak?
Autor AngelLia31, 06.02.2022
Přečteno 172x
Tipy 9
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, Iva Husárková, Psavec, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednou se ten ohňostroj rozhoří ..uplne:)

06.02.2022 23:24:57 | jenommarie

:))

08.02.2022 22:10:38 | AngelLia31

;)

08.02.2022 22:55:46 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí