Vlas

Vlas

Často mám pocit, že celý svět stojí proti mně.

Ale to všechno zmizí, kdykoliv jsi vedle mě.

Jenom když jsme spolu, dokážu říct smutku ne.

 

Je mi s tebou strašně dobře, ikdyž to třeba přeženu a je zle.

 

Tak už nebudeme pít,

je to zbytečný.

Nepotřebujem to je štěstí.

Autor NPPPP, 10.02.2022
Přečteno 154x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Iva Husárková, šerý, Fil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí