Na zahřátí

Na zahřátí

V ospalém kuželu světla,
pouličních ranních lamp.
Dlaní jsi z té mojí četla,
usmívám se jako Gump.

Dneska zas sny nevítězí,
nad jedem zvuku budíků.
To nás ale neomezí,
ve psaní lásky denníku.

Hřej mě lásko svojí tváří,
v úsměvech nech ledy tát.
V srdcích se nám všechno daří,
to krásné z duší pochytat.
Autor petrzal, 18.02.2022
Přečteno 122x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Sonador, Fialový metal, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať v srdcích jen to krásné zní,
každý den, když se rozední...
Krásné, Petrzálku:)

20.02.2022 14:31:16 | Emily Říhová

Hezky napsané.

18.02.2022 09:43:46 | Kan

Líbí.

18.02.2022 08:29:53 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí