Aha

Aha

Pomlouváš mě za zády.

No, pro mě nic novýho.

Svědomí mám čistý,

neudělal jsem nic špatnýho.

A ty víš to.

 

Pohledy tvý rodiny,

dřív mě měli za svýho.

 

Zajímalo by mě co si řekla.

Že mě už ani nepozdraví.

Já se posunul dál, ty jsi se asi zasekla.

 

Vadí ti vědět že jsem šťastný?

 

Tahat na mě špínu, co se ani nestala.

 

Řekni mi, co ti to dalo?

Jestli to byl účel,

povedlo se, dost mě to vzalo.

Autor NPPPP, 20.02.2022
Přečteno 137x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí