K svátku

K svátku

Anotace: ...lásko pro Tebe...

Když svátek slaví moje nejmilejší,
já duhou přizdobím si sváteční svůj šat,abych byl nejkrásnější cele v zemi zdejší,
až jí půjdu dneska blahopřát...

Kus oblohy ukrojím jí do košíku,
tak nádherně se jejím očím podobá
a vedle položím i pár neskonalých díků,
za to ,že je zde na zemi se mnou a andělu se podobá...

Pak na stůl sváteční do svícnu vložím létavici,
by ozářila blažené nám líce,
my do očí si hledíme, tím všechno se dá říci,
v té vteřině tajemné je neskonale více...

Přichystám Ti červánkové meny
a na zdraví Ti připiji průzračnou vodou z pramenů,
které omývají krásnou naši zemi
a dávají nám možnost prožít tolik krásných dnů ...

Dřív než půjde slunko na lože své spát,
na nebeské terase, vypijem si kávu z pohárku
a do dlaní ti vtisknu srdce svoje,které tě vždy bude milovat,
ať blízko budeš, nebo na dálku...

Autor chalcedon, 21.02.2022
Přečteno 166x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, Psavec, Sonador, J's .., Kan, Marry31, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné

21.02.2022 07:55:41 | Marry31

To je hezké.

21.02.2022 07:03:04 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí