Odsouzení

Odsouzení

Prsty tvé okvětní lístky,
hladím a saji vůní tvojí šíje.
S přesností a citem pianisty,
když polibkem tvé tělo myje.

Svíjím se v křeči opojení,
omotán kolem tého světla.
Povzdechem čekám na znamení,
zda mé ataky již četlas.

Slábne tvá obrana duše,
podléháš jak já těmto proudům.
Opilí světlem od Venuše,
poddáváme se duše soudům.
Autor petrzal, 21.02.2022
Přečteno 118x
Tipy 8
Poslední tipující: šerý, Psavec, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné.

21.02.2022 14:43:36 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí