Promarněná šance

Promarněná šance

Promarněná šance,
pozdě nastal ten čas,
krása spontánních chvílí,
podivná dálka dělí nás.

Promarněná šance,
dej mi další krátkou chvíli s Tebou,
jen kousek ze vzácného času,
ty letmé rozhovory s něhou.

Promarněná šance, vím,
tentokrát jsem pozdě přišel,
snad v jiné roční období,
bych porozuměl a vyslyšel.

Promarněná šance,
vzbuzuje spoustu otázek,
ptáš se stejně jako já,
taky maluješ ten obrázek.

Promarněná šance,
touha po dlouhých nočních chvílích,
o tom všem může se jen snít,
černý stín na růžových brýlích.

Promarněná šance,
později snad na shledanou,
v pro nás dva příznivějších dobách,
ani jeden nebude stát stranou.

Promarněná šance,
vyčkám, to mi za to stojí,
pak v našich osobních galaxiích,
se nám vše v jeden vesmír spojí.
Autor Seegr, 21.02.2022
Přečteno 180x
Tipy 5
Poslední tipující: Akinatorka, Fialový metal, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně oslovilo...Líbí se mi...poslední dvě věty opravdu úžasné. Pak v našich osobních galaxiích, se nám vše v jeden vesmír spojí.

21.02.2022 15:06:08 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí