Pod vodní hladinou

Pod vodní hladinou

Anotace: Ještě je čas...na chvilku na ten krátký okamžik na který jsem tak dlouho čekala, nenechej mě odejít... jinak budu žít nový život

Bublinky jdou od nosu a rtů, dusím se…
Vlasy nikoho neposlouchají v rytmu splavu,
Přivřené oči které vše viděli, dusím se…
Padám na dno nehýbajíc, sebe samou klamu,

Ve vodě se slzy ztratí, nepláču tu, dusím se…
Nevědomky sis mě držel, já ti ale vyklouzla,
Zachyť mě ještě paprskem, pomoc dusím se…
Třeba toužíc po lásce, na smyku jsem uklouzla.
Autor Gamy, 19.03.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ylgo???

19.03.2007 20:52:00 | Gamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí