S Tebou lásko má...

S Tebou lásko má...

Anotace: ...cítím vůni duše...

S laskavými slovíčky, 

Tvou něhu vídám pod víčky,

vím, že Tě zase pohladím

o Tvém doteku tajně sním...

 

S Tebou lásko má cítím vůni duše, 

s Tebou bytí mé znovu rozkvetá,

s Tebou lásko má, prostě jednoduše,

prostě jenom jsem a nic víc nedělám...

 

Zas myšlenkou svou putuji, 

prostorem v času vstupuji

a znovu Tebe objímám, 

v náručí Tě lásko mám...

 

S tebou lásko má...

 

Když ráno oči otvírám, 

dík Bohu za Tebe mu vzdám,

že jsi tu se mnou ještě dál, 

jak jsem si v skrytu duše přál...

 

S Tebou lásko má ...

 

Znám každý záhyb duše Tvé, 

v Tobě bytí mé se raduje,

když mnou čistou láskou prostoupíš

a zcela se mi nabízíš...

 

Se mnou lásko má cítíš vůni duše, 

se mnou bytí Tvé znovu rozkvetá, 

se mnou lásko má prostě jednoduše, 

prostě jenom jseš a nic víc neděláš...

 

 

 

 

 

 

Autor chalcedon, 24.02.2022
Přečteno 222x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Sonador, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké*

25.02.2022 05:51:47 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí