Co je to láska ?

Co je to láska ?

Anotace: Definice lásky (snad)

Láska je víla co má hodně podob.
Podobu bílou- štěstí a radost.
Podobu černou- smutek a žal.
Láska dar který nemusíš přijmout,
dar, který nemusíš nikdy dostat.

Láska něco, co může ti pomoct,
láska je víra, naděje a štěstí.
Láska je bolest, pláč a někdy i neštěstí...
Autor Hops, 19.03.2007
Přečteno 510x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí