Na houpačce sám sobě

Na houpačce sám sobě

Anotace: ... věrnou kopií !

*

***

Dlouhý rukáv i dlouhý nos.

Dlouhé všechno.

I vlasy.

Od rána až do večera.

Napůl nahý a vždycky bos.

V neděli odpoledne.

Odsává z láhve vůně a někdy dost.

***

Triko bílé a vytahané svetry.

Vytahaný rozum i kapsy ... které nemá.

Na stole kousek Petry.

Popel a popelník ještě čadí.

A kouř mu ... hrozně vadí.

Jako by se léta znali.

ONI i ONY.

***

Nebo snad spíš !

Oni a já.

Oni a ani nevím ... přesně kdo.

Oni co nechtějí ... nic nikdy vědět.

Jen nasávání ... svých věrných kopií.

Co opět zmizí kdesi.

Za hlubokými lesy splínu.

***

A

HOUPY  HOU.

JDU a JDEME.

Spíš jen pozvolna kráčíme !

Za milou, milým ... co minulý život.

Mi dala asi vše a teď vše vracím.

Či vracíš nebo vracíme ?

Po kapkách ... tam ... kam patří.

Do srdce zalitého ... často Sluncem.

"A mlč !"

Chci jen vše ... zas ... zpátky mít.

Chceme mít.

***

A

BUDE  LÍP.

MÁ LÁSKO.

***

*

Autor Fialový metal, 27.02.2022
Přečteno 181x
Tipy 8
Poslední tipující: Jarunka, Imaginant, Sonador, Psavec, Lexi, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná .-)

18.03.2022 20:43:46 | Jarunka

Děkuji.

18.03.2022 21:17:17 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí