Koloběh

Koloběh

Myšlenky vtíravé co kdo řekl,
nebo neřekl když druhý čekal.
Vzhlížení k symbolu před nímž klekl,
revize všeho co kdy udělal.

Variace na všechny aspekty to zná,
ač popírá to přec to v sobě máme.
Kdo nemiloval nikdy nepozná,
že vždycky bývá to to samé.

Jeden je vítěz druhý poražený,
což smutek nutně neznamená.
Vždy krásně je mi v náruči ženy,
byť láska srážívá mě na kolena.
Autor petrzal, 02.03.2022
Přečteno 110x
Tipy 7
Poslední tipující: Friday, Fialový metal, šerý, Kan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná poezie plná zamyšlení .)

07.03.2022 13:39:59 | Constantine

náruč ženy, žena v náruči.

02.03.2022 08:34:17 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí