Líbali 3

Líbali 3

Anotace: Chtěl jsem si po dlouhý době pořádně promazat poznámky, tak jsem si to odložil sem.

Nazvala mě králem, ale ten pustý hrad ho ze mě nedělá.

Nazvala mě králem, jen můj kulich není koruna.

Nazvala mě králem, asi viděla žezlo místo boxera.

Králem ale nejsem, tak proč tvoje slova rozbuška.

 

Vidělas mě ztrácet hlavu, mou postupnou degradaci.

Místo pomocné ruky, zakázala jít k doktorovi.

Hlavně že mám fyzičku, co je komu do psychiky.

 

Bambilion třistapět osm důvodů co.

Bambilion třistapět osm důvodů proč.

 

Něco se ti nelíbilo, hned posíláš fotky sebe.

Nemyslím tím žádný hezký, ale ruce plný krve.

 

Něco pálí mě, a hnedka hroty, rovnoprávnost nulová.

 

To co jsi mi udělala, já ti neprominu.

Budu ti vyčítat dál.

Neboj, nikdy nezapomenu.

 

Jestli čteš moje texty, asi by si měla přestat.

Přestal jsem se v tom utápět a dokonce i chlastat.

Netrvalo dlouho "tohle není moje cesta"

Směju se, chtěla si byt má nevěsta.

 

Má vlastní rodina mě straší,

"Jestli to byla ta pravá, se vrátí"

 

Feeluju Refewa i Steva, můžeš kouřit, žádný líbali.

 

 

 

 

Autor NPPPP, 03.03.2022
Přečteno 190x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Guldrun
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cítím smutek z toho.

21.04.2024 06:38:32 | mkinka

Trošku mě děsí, že datum zveřejnění už přesáhl dva roky a stejně se z toho cítím ty pocity, které jsem měl, když jsem to psal. Většinou se takhle zpětně do textů nevžívám.

21.04.2024 07:04:36 | NPPPP

Já to chápu, také to mám u některých básni, život je o překážkách a hledání cesty i vnitřní síly.

21.04.2024 07:16:46 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí