Prohra

Prohra

Anotace: Alkoholika nelze měnit poku on sám nebude chtít...

Tak jako pavouček splétá si sítě...
Jako straka jde za leskem...
Co o lásce vy lidi víte?...
Když žijete si potleskem...

Proč plakat nad zmařeným životem?...
Proč smát se na svět?
Jak vyhnout se bolestem?...
Proč nechat slzy stékat na ret?...

Krev co pulsuje mi ve spáncích...
A srdce buší a buší...
Hlava ztracená v červáncích...
Což žal mi tolik sluší?...

Že stále mě ničíš slovy...
Alkoholem se zabíjíš...
Jsi noční pták,tak jako sovy...
Co děje se ve dne nevidíš...

Tak se vzchop a řekni mi...
To co doopravd chceš...
Až zbavíš se neviny....
Tak už přece dál si běž...

Že čeká tě smrt to už víš...
Však vubec se nebráníš...
Tak sis tedy vybral osud...
Jestli dobrý...to sám posuď...

Ale smrt za alkohol..to není výhra...
Autor llussinka, 19.03.2007
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi silné téma, jestli je z vlastní zkušneosti tak fakt nezávidím, Vím, jak se asi cejtíš. Mě se uchlastal děda...

20.03.2007 18:58:00 | sad_girl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí