Bolí

Bolí

Co se zase stalo?

Však jsi byl už v pohodě...

Proč tě to zas tak vzalo?

Topíš se, ale nejsi ve vodě.

 

Topíš se, celý dny zas v posteli.

Smutníš, celý dny v jednom pokoji.

Zlomenej, zklamání po boji.

 

 

Zuby nehty, trháš stehy.

Znova hledáš obvazy.

Ale k  čemu, zase slzy.

Blbý tyhle jizvy,

nezaslouží kouska něhy.

Autor NPPPP, 06.03.2022
Přečteno 146x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Marten, Kan, Marry31, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutek znám, pěkná originální básnička.

16.03.2024 11:12:57 | mkinka

Velmi smutné, ale každý máme nějaké ty jizvy

07.03.2022 07:04:20 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí