Lucinka

Lucinka

Anotace: Mé nejdražší

v poušti slz a zklamání


tys ta co mě vše dala a nic nevzala
to tebe miluji a píši samé vyznání


otevřela jsi mi oči

samota i odloučení neni v mé to moci

však zvyknout si na to musím

přijde den kdy budu muset opustit tuto zem



v tento den pak prosím
zažehni tu svíčku,která vzpomene na okamžik
kdy jsem poprvé spatřil tvoje oči


byla to ta nejkrásnější chvíle
a snad jen a jen moje píle

¨
žes snad chvíli milovala moji osobu


nikdy nezapomeneš až budu zajíždet do hrobu.....



snad to bude za delší to čas


zbožňovat tě totiž chci zas a zas.....



lásko moje nejkrásnější...
Autor neptolius, 07.03.2022
Přečteno 171x
Tipy 3
Poslední tipující: cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí