Lásko má

Lásko má

Anotace: ...další drahokam do našeho pokladu lásky...

Když se nám ráno pod peřinou schovává,

já v dlaních cítím teplo duše Tvojí,

když mi něha Tvoje srdce něžně podává 

pak se naše bytí v čisté lásce pojí...

 

Lásko má, já chci být Tvou součástí,

ve strunách Tvých ,lahodně chci znít, 

s Tebou chci žít,šťastně zbytek svojich dní,

obědvat, večeřet i snídat chci Tvůj smích...

 

Když rozplyne se závoj mlhy krajkový,

slunce pošimrá nás, že už je tu ráno, 

moje políbení to Ti lásko napoví ,

že je jedinečné,že je požehnáno...

 

Lásko má, já chci být Tvou součástí...

 

Když se ke mě ještě teple přitulíš, 

všechno je nádherné, jako by byl to sen,

svoje nožky rychle pod peřinu zastrčíš

a špitneš

taky je zastrč, ať nenajde nás den...

 

Lásko má,  já chci být Tvou součástí, 

ve strunách Tvých, lahodně chci znít, 

s Tebou chci žít, šťastně zbytek svojich dní, 

obědvat, večeřet I snídat chci Tvůj smích...

Autor chalcedon, 08.03.2022
Přečteno 223x
Tipy 11
Poslední tipující: Friday, Emily Říhová, mkinka, Marten, Roser
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná "písnička".

14.03.2022 20:37:11 | Friday

Pěkně vám struny zní, to je pravda .)

08.03.2022 08:46:19 | Constantine

Ta je nádherná :-)))

08.03.2022 07:28:00 | Venuše nad ránem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí