Novodobá princezna

Novodobá princezna

Anotace: .. .. .

Vracím se sám noci černou..
vidím tě jak stojíš na rohu rušné ulice ,
jen kolem tebe život na okamžik zastavil se,
když tě tak pozoruji,i král by si klekl pred tebou..

Jako spanilá princezna ,co čeká na taxi
každý pro ni udělal by cokoli,
jen aby mu patřil jeden pohled její,

Já udělal chybu osudovou ,životní
zadíval sem se do oněch krásných,hlubokých očí,
neskutečný pohled do jejího nitra,kamsi k srdci..
pocit zvláštní, nedozírného vzrušení,

Najednou mi něco řeklo"běž bliž,polib ji"
já nevěděl která bije,ale nutkání sem měl!
naše rty se něžně dotýkaly a poznávali..
zachovat se spontánně byl můj úděl..

Pote odešel sem mlčky domu...
a ji nikdy víc nespatřil.
byla to ona dívka mých snu..
pro kterou bych jistojistě žil...
Autor Roger, 19.03.2007
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný...
(UDZ: Úplně Dorazila Zuzanu...):)

28.06.2007 16:43:00 | Qee

Tady je někdo hrozně moc zamilovaný, vid ? :)
Tak hooodně mo štěstíčka, sluněnku :)

19.03.2007 17:01:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí