Toužebná

Toužebná

Anotace: Toužení a někdy i trochu soužení

Kéž bys mě miloval
tak jako já tebe
kéž bys v mých očích
spatřoval nebe

Nasládlou vůni
mé nahé kůže
nasával lačně
jako krev trny růže

V myšlenkách tápal
po mých horkých rtech
po nocích loudil
z nich vzrušený vzdech

A každé ráno pak
zanechával stopy
na zmoženém těle
co v touze se topí

Do ucha šeptal
ta chlípná slova
jak tisíci způsoby
chceš milovat mě znova

Tak buďme zase jednou
oba trošku zkažení
Poddejme se znovu
Chtíči, slasti, vábení
Autor Jajja, 10.03.2022
Přečteno 202x
Tipy 8
Poslední tipující: šerý, Psavec, Kan, mkinka, Protos1182
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi tento styl .)

14.03.2022 09:52:55 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí