Objímám tě na dálku

Objímám tě na dálku

Anotace: ...

Místo toho abych byla s tebou,
jsem zavřená ve své hlavě,
ležím v posteli a koukám do stropu,
představuji si, že to zvládam hravě.

Chtěla bych ti šeptat myšlenky,
které mě napadají, když se vidíme,
všechny své sny a ideály i ty,
které jednoduše splnit nelze.

Pokaždé, když tě vidím umírám.
Touha tě obejmout je až moc silná
na to, abych se udržala přesně tam,
kde potřebuješ abych byla.

Chci ti říct, že to všechno vidím,
to že vypadáš unaveně a já ti
chci pomoc a udělat svět lehčím,
pro tvůj úsměv udělám cokoliv.

Chci ti padnout kolem krku
a už se nikdy nepustit.
Za každou minutu, kterou
můžeme být spolu se rvu - bez milosti.

Zavírám oči a modlím se
abys na mě nikdy nezapomněl,
měl mě vždy v srdci, protože
jinak by můj život neměl smysl.

Nevím co bude za vteřinu
natož za půl roku nebo rok,
vím jen, že z tebe mám modlu.
Doufám, že nakonec skončíme spolu.

Objímám tě na dálku...
Autor AngelLia31, 10.03.2022
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji ti, ať jste spolu.

10.03.2022 21:55:11 | mkinka

Děkuji :))

11.03.2022 07:33:55 | AngelLia31

Drž se, také jsem si tím prošla.

11.03.2022 13:38:31 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí