Helli -1

Helli -1

Říkáš že nechceš být s démonem,

divíš se "začala jsem si s andělem..."

Jenže já se probudil, křídla hořela plamenem.

 

Anděla si uštvala, okradla o křídla.

Zmizela, samotného hořet nechala.

 

Oheň ze mě sdíral život, tak skočil jsem do vody.

Místo vedra byla zima, málem jsem se utopil.

Vybelhal se na střechu, dům podemnou podpálil.

Autor NPPPP, 16.03.2022
Přečteno 135x
Tipy 3
Poslední tipující: Sonador, mkinka, Friday
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí