Ty....LHÁŘI

Ty....LHÁŘI

Anotace: bylo to strašně narychlo ani nevím jestli se to dá nazvat jako básnička,ale zase sem se potřebovala z toho dostat...:(

Ty…že jsi mě miloval
a v srdci mě nosil,
že jsi nezklamal a neprobodl mé srdce kuší,
že jsi litoval, že už nikdy nebudu tvá,
že nikdy nezapomeneš?

LHÁŘI…

Ty…dvě slova a kolik toho pro mne znamená,
Přiznej,nikdy jsi mne nemiloval a já byla do tebe zblázněná,
proč jsi mě chtěl vůbec mít a proč vlastnit?

já tě tak nenávidím
je to pár dnů a ty už si užíváš,
a s jinou se chytáváš,
ty?…já tomu nevěřím,

víš co?
už se ke mně nikdy nepřibližuj!!!
Už tě nikdy nechci vidět!
Nikdy…nikdy víc…
Autor Mispul, 19.03.2007
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky moc za komentáře..Koukala jsem se taky na Tvé básně a musím říct že jsou taky velmi povedené:)

20.03.2007 17:59:00 | Barčík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí