Cizinec

Cizinec

Anotace: 1. 1. 2020 rozpad vztahu

občas vedle mě leží někdo cizí
občas se otočím a nepoznávám tě
občas si říkám - co si asi myslíš
a jaké jsou tvé sny, už neznám tě

a možná jsem tě nikdy dobře neznala
možná dřív stačilo nám málo
možná dřív stačilo nám méně
a roky to nic všechno neznamenalo

tak skončily ty dny, kdy jsme spolu byli
tak odhodlaní a snad i šťastní
pominul ten čas, kdys mě držel za ruku
a já věděla, že tam patřím

zbyly jen ohrané fráze
a prázdné doteky
a cizinec v mé posteli
a časté útěky
do čehokoliv
a zvyk co zabil lásku
a já na hraně propasti
a ty lapen v kleci

/v po všech stranách průměrné pasti/
Autor barking bitch, 19.03.2022
Přečteno 120x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Fialový metal, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nejvíc bolí sny o lásce...;-)a po ní...

19.03.2022 15:00:19 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí