Tvůj smích zvoní, jako hrana

Tvůj smích zvoní, jako hrana

Anotace: Milostná lyrika

Sbírka: Klíček od studánky

Tvůj smích zvoní, jako hrana,
kterou vybrousím do hladka
budí mne hned časně zrána
polibek sladký, jako pohádka

Když vrby ozdobí
trs jehnědů z plyše
slunce svou sílu násobí
a zjara o tobě sním tiše

Když se pylem vyzlatí
včely k ní láskou vzplanou
zima se nadobro vytratí
jen ty zůstaneš dále pannou

Tvůj smích medem voní
však kdo z vás ho okusí?
Za letní noci rosa slzy roní
jako ten,kdo se o Tě pokusí
Autor Petr27, 19.03.2022
Přečteno 230x
Tipy 5
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, Sonador, Kan
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

21.03.2022 21:34:40 | mkinka

díky :)

21.03.2022 21:55:14 | Petr27

Rádo se stalo.

22.03.2022 11:28:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí