Přiznání, co ti nikdy neukážu

Přiznání, co ti nikdy neukážu

Anotace: Tohle je jedna z nejniternějších věcí, které jsem kdy napsala. Přiznání něčeho, co nikdy neřeknu nahlas.. nic extra od toho nečekejte, ale..přesto pro mojí osobu je to krok směrem k upřímnosti k sobě samé. Krásný večer, den a život. :)

Snažím se, zkouším zkrášlit..

moje city k němu a tebe vynechat.

Emoce, které byly prožity tolikrát, 

že trapnost toho opakovanýho okamžiku,

mě spíš baví a dojímá. 

Stala se z toho jistota bolesti,

na moment zapomenu, 

ale stejně jsi tam ty, 

abys bodl do mého těla tak hluboko,

že nechci, abys nikdy skončil.

Představa nože který proniká každou buňkou,

celá mysl pohlcena v okamžiku, 

který pálí a objímá zároveň.

Jistoty nejistot, adrenalin chvíle, 

která měla skončit už tehdy.

Přesto po dekádě míjení a scházení, 

pořád jsi a já nechápu tvůj pohled.

Nevím o tobě nic, co by mi dávalo smysl,

Nůž, který jsem pustila tak hluboko, 

Metafora lásky, která byla tehdy  tak sladká

A teď připomíná tragédii se vším všudy.

Nevím, co cítíš. Nevím, co si myslíš,

o mých citech, o tom všem.

Víš, jak to bolí? 

Bolí tě to taky?

Sakra bolí tě to taky tak?!

Už nemůžu..

To všechno je tolik ničeho,

Jsem tvůj otrok a paranoia..

se kolem mého těla svíjí jako had.

Kde jsi? 

Kde jsem já?

Proč nejsme spolu?

Autor someone.else, 20.03.2022
Přečteno 204x
Tipy 10
Poslední tipující: Vědma, mkinka, Marten, Fialový metal, Lexi
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavě pojato, ale četlo se samo .)

20.03.2022 19:04:00 | Constantine

Moc moc dekuju

20.03.2022 22:33:22 | someone.else

Tolik bolesti a odpoutat se nelze... než přestaneš otáčet nožem v ráně. Jen kdyby to šlo tak lehce, že?

20.03.2022 08:24:44 | Lexi

Přesně tak :( :(

20.03.2022 12:08:10 | someone.else

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí