Petrklíče Kvetou U Krchova

Petrklíče Kvetou U Krchova

Anotace: ... ..

.

světlo jsem našel
žel pro druhý břeh

psalo mi
a rozervalo moji duši
v níž jsem ubožákem srdce

tak pojď

lásko

i hvězdu zhaslých cest

jak zabíjíš mě ráda
že jsem tě nemiloval

to ticho chutná trpce

petrklíče kvetou u krchova

a z mraků rozhněvaných

tuším

atentáty slova

zase se rozpláču
a uteču se schovat

.
Autor J's .., 22.03.2022
Přečteno 149x
Tipy 20
Poslední tipující: Friday, jitoush, Dejvis, Fialový metal, Lexi, šerý, Sonador, Marten, Jan Kacíř, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Klíče do jiných komnat.....je jiná a přece Tvá....básenka....líbí...Ji.

24.03.2022 07:20:14 | jitoush

Tleskám.
Hezká.

23.03.2022 17:22:11 | Fialový metal

Moc se mi líbí

23.03.2022 07:16:02 | Lexi

Jsi v tvůrčí formě*

22.03.2022 23:33:15 | šerý

tahle se ti moc povedla.. ST*

22.03.2022 18:25:53 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí