*-*My proti sobě stojíme

*-*My proti sobě stojíme

Anotace: ~~~~~~~~~~~

 

~~~~~~~~~~~

----------------------------
Chodit si večer ulicí
a koukat do oken
vidět záclony vlnící
pomalu končí den,
v patře se okno otvírá
prachovka vypráší
někdo se na mne podívá
a trochu vystraší,
já se však vůbec nebojím
měsíc je v úplňku
na noční stíny nehledím
teď sním si tatranku,
temná noc ta se nekoná
měsíc a hvězdy září
zasvítí taky do okna
a odhalí i stáří.
Kouzelným svitem měsíce
omládl starý pán
teď prý ho mrzí velice
byl láskou obelhán
a tak se z okna vykloní
hodí mi růže květ
na dlouhém stonku bez trní
mám dál vám vyprávět?

Pak si k té růži přivoním
zeptám se,můžu dál?
Nebojte,na zvonek nezvoním
ten muž ve dveřích stál.
My proti sobě stojíme
stojíme já a ty
a do očí si hledíme
skončily lásky trampoty.

Teď spolu chodíme ulicí
jako dva milenci...
nebo ne?
~~~~~~~~~~~~

----------------

Autor Květka Š., 22.03.2022
Přečteno 125x
Tipy 7
Poslední tipující: Lexi, paradoxy, Marten, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké.

22.03.2022 14:44:36 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí