to Ono

to Ono

Anotace: ten domov, to štětí, ta láska, to Ono.

Ty jsi ten, co bude otec mých dětí, 

Těším se na každý den, 

Nemůžu se dočkat, co zase poděláš, 

Protože jednou budu mít navrch, 

Ale ne dlouho, protože to my neděláme.

Milujeme se, takže se netrápíme,

Milujeme se krásně. 

Držíme se a dává to všechen smysl.

Lásko děkuju, jsem tady.

Buď tady taky.

 

To štěstí každého rána, 

Kdy nás zase čeká cesta, 

Vydáváme se poznat jeden druhého,

Zas a znovu a občas je to hard,

Ale ty kurva stojíš za to.

 

Vyhýbáš se mým poznámkám,

Sakra, se vší grácií,

Toleruješ každou náladu, 

Podporuješ každý nápad, 

Držíš mě, když to krachne, 

Miluju, jak mě držíš.

 

Bydlíme spolu, já s tebou,

Spíme spolu, ty se mnou,

Milujeme se, lásko moje, tak krásně,

Občas se hádáme, no co, to už je tak.

Ale milujeme se napořád a o to jde.

 

Vždycky to dává smysl, 

Vždycky to je domov,

Vždycky to je rodina, 

Vždycky to je to Ono.

Autor someone.else, 23.03.2022
Přečteno 113x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí