Romance Náměsíčných

Romance Náměsíčných

Anotace: … .. tak to dopadá když jdete s básnířkou a pak se ptáte kde je láska …není a po chvíli okouzlení si připadáte velmi opuštění a někdy od okouzlení uplyne mnoho chvil života...a je z vás náměsíčný veršotepec jako já zoufalec jenž se chtěl dotknout Luny

určitě
je i hodně básníků
kteří jsou rodinného typu
a zároveň poeticky vzmuží činů

a ještě k tomu
rádi pikantní papriku
a milují a nejen za vteřinu

kdežto já jsem prý jenom
manekýn z filmu v tyrkysovém triku
lízající zmrzlině kornoutek
rozmáčených svitů

jako bych se přistihl s múzou
při zločinu

a hned jde na to
a nechce přiznat vinu
aniž by znal jméno dívky
vábící své krajkoví k nahotě
na poupě pod peřinu

musí si zase dávat pozor
na lavinu citu
i uspokojit slečnu Lunu
ve stříbrném svitu

nuže
dneska to šlo rychle
nechala si i vysoké podpatky
a snad pro ty její trny
mám šeptávat milující růže ?

dal jsem jí všechno

a ona mi …

jen romantické pohádky
Autor J's .., 23.03.2022
Přečteno 104x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, Fialový metal, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí