zbabělost

zbabělost

Anotace: název hovoří za vše. avšak...někdo nepochopí

Poloplná sklínka šampaňskýho.
na okraji-rám růžový
v každé malé bublině...
jedna otázka...

v zádech, podivný pocit...
mrazení, když tě cítím.
procházíš se skrz mé...nic
a čekáš!

očima hypnotizuji...obzor za sklenicí.
a záplavou vlasů skrývám svou tvář.
mé rty...se chvějí
při myšlence na....tvé...žhavé...žhnoucí...pohlazení

přes šaty proniká chlad,
jako kulky zavrtává se do srdce.
už tak dost zlomeného!
a stojíš, a čekáš...

až se jednou otočím, či uteču
zatím jen, zbaběle stojím na místě
a prosím čas, aby přesypal tuny písku.
dřív, než zavřu oči.
Autor Gwladus, 19.03.2007
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ta je dobrá. Tu první polovinu jsem si představoval na vlastní kůži. Až po ty kulky.

19.03.2007 20:41:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí