Osamělé usínání

Osamělé usínání

Anotace: 1. 1. 2020 rozpad vztahu

ten pocit...

ten pocit, když se překonáte
když se přizpůsobíte
když se podvolíte

...protože prostě chcete být s tím,
koho milujete

Ale nakonec zůstanete
stejně sami.

unaveni celovečerním hraním her
a s očima plnýma slz

osamělé usínání
Autor barking bitch, 26.03.2022
Přečteno 144x
Tipy 9
Poslední tipující: Rozmarýna, mkinka, Caramel, Fialový metal, Kan, Medved23
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí