Poznání

Poznání

Vždy dělala vrásky
učencům alchymie lásky.

V srdcích noži hledali k ní klíč,
ta doba už je dávno pryč.

Dnešní věda už má jasno,
odkud pramení to krásno.

Je to jen proces chemie,
když člověk láskou ožije.

Nehledej v tom smysl jiný,
ta krása jsou jen endorfiny.

Láska se srdce netýká,
je to jen genetika...

Zklamaně jsem zavřel knihu
a šel topit city v pivu.

Též alkohol je chemie,
tak nechť si tělo užije...
Autor ourbloodiscursed, 19.03.2007
Přečteno 403x
Tipy 2
Poslední tipující: Lachailla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké

01.05.2008 16:05:00 | Lachailla

sqělé, jen mě mrzí, že tak úžasný člověk jako ty topí city v pivě...je toho škoda

23.03.2007 13:46:00 | verushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí