My

My

O co jsme v dnešku veselejší,
když nám proud času kreslí vrásky?
O kolik je dnes náš svět složitější,
když stále máme tolik lásky?

Poryvy větru nám jen účes kazí,
zášť okolí nám úsměvy nekřiví.
V našem světě jsme si drazí,
v srdci chrání nás pocit ohnivý.

Propluji světem k svému přístavu,
tam náruč tvá mi vřelost dá.
Proletím klidně sluneční soustavu,
s pocitem slastným že tě mám.

Bez slov mi lásko povídej,
jak náš svět bouře nerozhází.
Lásku nám v srdci ohlídej,
a prstem na záda piš vzkazy.
Autor petrzal, 29.03.2022
Přečteno 181x
Tipy 12
Poslední tipující: Poetik, paradoxy, mkinka, Vivien, Fil, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vyznání. Krásný život

29.03.2022 19:12:16 | Lexi

mňam

29.03.2022 15:32:17 | Vivien

Býti Ženou, básně přijal bych rámě. Pěkně poskládaná a empaticky vyznělá*

29.03.2022 15:28:38 | šerý

Vždy jsem rád psal prsty na záda básně
a jak nás hřály, bylo nám pak krásně :o)

29.03.2022 15:00:20 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí