Láska všem

Láska všem

Anotace: Malování slovy 2022

Proč žijeme?
Protože se rádi máme.
K světům se nahýbáme.
Jsme nevšední a dáváme.

Sblížení skrze srdce.
Cit nejen na jazyce.
Lásko zdrobnělá.
Dotýkám se
a věřím znova.

Já vím, že jsem
Tě neztratila.
Poezie se malovala.

Květ přátelství
jsi zaléval a více dal.
Už víš a zníš
v uších mých.

Znáš smysl života mého.
Rozdat kus citového.
Objetí tisíckrát.
Přijmout i jiné
do svých řad.

Jsme jedno.
Ty klenot všech krás.
Dáváme spolu démanty barev
a má slova chodí
v rytmu proseb
pro lásku mezi lidmi.
Dáš mi sílu.

Pro Tebe píšu.
Celou sbírku.
Vyznám Ti lásku
nejen na papírku.

Spolu v bezva triku.
Zpívej kluku v nitru.
Dobré ráno.
Tobě slova díků.
Autor mkinka, 06.04.2022
Přečteno 179x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Psavec, Kan, Fialový metal, Dejvis, Friday, paradoxy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To mám rád, optimismus a slunce. :-))

06.04.2022 11:26:35 | Kan

Děkuji a hlavně, že pohladilo.

06.04.2022 11:29:27 | mkinka

Tvá slova tak hezky hladí.

06.04.2022 08:38:04 | paradoxy

Objímám, milá. Posílám Ti mnoho srdečných pozdravů.

06.04.2022 08:48:23 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí