Kočka

Kočka

Anotace: Malování slovy 2022

Kdopak čeká u vrátek?
Vrnění a plno hrátek.
Očima si mě změří
a vcházíme do dveří.
Já první, Bohyně hlásí.
Jsem z Egypta, všichni věří.

Úsměv laská.
Duše křehká.
Mourovaté ladění.
Přivítání.

Kde jsi byla,
už mám hlad.
Chci pochovat.

Moje kočka povídala.
Najím se a půjdu spát.
A pak tu báseň o mě napiš.
Jsem princezna.
Dávno víš.

Někdy Ti schovám myš,
ale Ty jí nejíš.
S Tebou potíž.

Tak se jdu lízat
a Ty jsi jdi hvízdat.
Mám plány kočičí.
Víš Ty a Ty.
Autor mkinka, 07.04.2022
Přečteno 118x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Fialový metal, Dejvis, Psavec, Frr, Friday
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano mkinko, báseň hodna Tvé miciuky Mkinky /viděl jsem ji přece na kočičím videu od Tebe!!/***

07.04.2022 20:53:56 | Frr

Ano, ona je úžasná.

07.04.2022 21:18:54 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí