Barvy lásky

Barvy lásky

Anotace: Malování slovy 2022

Jdu na procházku.
Za třpytem jasů.
Letím po hlásku.
Štěstím se třesu.

Srdce rychle tepe.
Ach, nebe i nebe.
Tvůj pohled a tělo teče.
Nedotknou se mě žádné meče.

Prosím ve své nahotě.
Láska zpívá a myslí na Tě.
Láska je i hlas rozumu.
S jiným šťastnější nebudu.

Nezkřivíš ani vlásek.
Budeme malovat ve vůni fialek?
Svět bez válek.
Hrst pohádek.
Slast ze dna.
Pak mé bolesti
a ty usměješ se.

Zapomeň, přešla si můj práh.
A směj se u mě tisíckrát.
Já šťastný, že Tě mohu znát.
Krásko a život náš.
Bez dramat a ztrát.
Něžný šat.
Autor mkinka, 08.04.2022
Přečteno 212x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Fil, tinuse, Frr, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně maluješ slovy.
Hezký večer Jíťo.

08.04.2022 21:21:35 | Fialový metal

Děkuji za napsání. Též přeji hezký večer.

08.04.2022 21:55:15 | mkinka

Život bez dramat a ztrát bych taky chtěla :) díky ráda jsem četla

08.04.2022 12:10:43 | Marry31

Ano.
Člověk potřebuje v životě zažívat něco hezkého. To je smysl této básničky.

08.04.2022 12:18:03 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí