Správná volba

Správná volba

Anotace: Je to tak dokonalé, je to snad sen? Jestli ano, tak se nikdy nechci probudit!

Proč zrovna já, zeptal se mě můj milý jednou.
Lásko, navždy ti zůstanu věrnou.
Když všichni byli proti mně,
tys stál na mé straně.

Bráníš pravdu za každou cenu,
proto se jen do tvé náruče ženu.
Tvůj dar řeči
mě z každého smutku vyléčí.

A když nastane největší tma,
chrání mě ruka tvá.
Já vím, že ti můžu věřit,
cokoliv ti můžu svěřit.

Chci tě mít po svém boku každou minutu, každý den,
protože jen s tebou doopravdy šťastná jsem.
Dáváš mi pocity jako nikdo jiný,
chci být vždycky jen s tebou, můj milý.

Pasuješ ke mně jako anděl do nebe,
každý okamžik s tebou mi dech bere.
Proto to budeš vždy jenom ty,
s tebou plní se mé sny.
Autor moongirl, 09.04.2022
Přečteno 191x
Tipy 2
Poslední tipující: R.C.Šumbera, Sonador
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc ti přeju, aby ti to takto vydrželo... co nejdýl... ideálně napořád, ale... už mlčim:)*

09.04.2022 20:21:54 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí