Zapomeň..

Zapomeň..

Anotace: .

Zapomeň na všechno ..
co jsme si kdysi slíbili..
Kam zmizelo to dobro?
vypršelo vše co ústa zmínily,

Hrajeme na schovávanou s city,
pečlivě jsme je kdesi ukryli,
za stíny zvadlejch květů,
na pole hříček osudů,,

Tuhle hru hrajeme snad věčnost,
zapomeň co jsem Ti tenkrát povídal,
zde již není prostor pro žádnou cnost
v sobě jsem dlouho zármutek střádal,

sbohem navždy a odpusť..
Autor Roger, 20.03.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí