Přesné

Přesné

Anotace: ... ..

Sbírka: Hvězdám Nekonečna

blížím se ztichlou ulicí
sleduji opuštěné kroky i dálku z níž se objevíš
pro mé perspektivy srdce
lesklá dlažba má moje oči
a ty stopy dívčí naděje mě vidí

v první chvíli

jsou pomněnkové
a ve druhé jsme šedí

v pomněnkách celý život lásko s tebou
před sebou

v šedých
už náš vyměřený čas

teď né neplač
nemůžeš za to

nebo ano plač

to bude dobré
až tudy půjdeš tiše hochu zase příště sám

s nadšením že jsi v pomněnkách získal člověka
jehož právě teď v šedi ztrácíš
nebudeme se stýkat

je to pro nás

přes né
Autor J's .., 12.04.2022
Přečteno 192x
Tipy 6
Poslední tipující: Fialový metal, Sonador, šerý, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí