Mám ráda...

Mám ráda...

 

 

Mám ráda jak voní čerstvě cutnutá tráva,

když mi jí teda zrovna někdo nesebere..

...tak jako teď Tebe...

 

Miluju ty nedospaný rána,

když celou noc lákáš mě,

abych Tě měla taky tak ráda...

 

Už jsme to nestihli...

ale kdybys byl líbal mne

a já byla při tom nahá..

- ukázala bych Ti, 

kam přesně by si to Veronika přála..

 

Bude trvat měsíce, ne-li roky

než tenhle dluh

karma zatáhne a splatí.. 

__________

 

V divočině nočních živlů,

vyšvihnu se po liáně 

aŽ do horních pater Stromu Vděčnosti

- jako Tarzan...

zpátky do svýho AntiSOCIAL moodu jistoty..

 

 

      NEBOJ, držím PAKT a netropim žádný neplechy.)

 

 

Mám ráda čtení...

o vesmíru, historii, chytrejch LIDECH 

a teorii života na naší PLANETĚ..

pomáhá mi to vyznat se v CHAOSU

a taky se tim ujišťuju

 - PROČ jsem vlastně tady, na SVĚTĚ..

 

Na hulváta a klidně celý dny,

stavím si z JenTaku 

svý vzdušný zámky, žiju denní SNY

- vizualizuju si tím přání

lidi, kočky a někdy taky psy..

 

Miluju lucindní SNĚNÍ...

víš, žádná gravitace 

žádnej kontakt se Zemí..

 

Zkus to taky, je to snadný,

budu Tě TAM čekat.. 

polítáme, ale jinak budem hodný

________________

V33rr

 

 
Autor Verrr, 14.04.2022
Přečteno 190x
Tipy 9
Poslední tipující: Akrij8, Emily Říhová, Psavec, mkinka, Fialový metal, Frr, Krahujec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí