Dej mi sílu

Dej mi sílu

Anotace: 10. 4. 2022

dej mi sílu 

pohlédnout ti do očí

když se loučíš

 

dej mi sílu

říct, že jsem v pohodě

když mě opouštíš

 

dej mi sílu věřit

dej mi sílu smát se

krvácejícímu srdci navzdory 

 

dej mi sílu přát si

dej mi sílu doufat 

propasti nejistoty navzdory 

Autor barking bitch, 14.04.2022
Přečteno 187x
Tipy 11
Poslední tipující: Akrij8, Rozmarýna, Fialový metal, Marten, šerý, mkinka, Marry31, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí