...

...

Anotace: První a poslední dílo bez názvu.

 
Vycházející paprsky slunce,
hladí tě po těle,
než ve světle lásky,
do tmy zahalíš svou tvář.
 
A já zatím bloudím.
Sleduji na nebi hvězdy,
které mi neřeknou,
kudy jít dál.
 
Ztratili jsme směr
ale zůstal nám cíl.
Ty tančíš na mém hrobě
a já ti chci být trochu blíž.
 
Míjíme jednotlivá rozcestí,
životních osudů,
které by nám mohli vzít ten dar,
jít spolu ještě kousek v dál.
 
A tak zůstáváme ztraceni,
ve světě snění.
Kde si můžeme splnit vše,
co si naše duše přejí.
Autor ChrisDill, 14.04.2022
Přečteno 204x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, Frr, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě by se k tomu líbil název Ztracená láska

14.04.2022 10:30:08 | Marry31

Krásný název, děkuji. Napadalo mě hodně věcí, ale myslím, že právě to nic vystihuje to všechno :-)

14.04.2022 23:37:05 | ChrisDill

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí