Cestou vlakem někde u Bologni

Cestou vlakem někde u Bologni

Anotace: 15. 4. 2022 rád krvácíš sám

Cestou vlakem někde u Bologni

míjíme vinici za vinící
stejně jako jsme se minuli v životech

 

vzdaluji se od tebe každou vteřinou
nejblíž jsem ti byla tisíce kilometrů daleko

 

když jsem pryč, je to bezpečnější
přitahujeme se jako dva magnety
když se tě letmo dotknu, je to jako klepající se prst na rozbušce
když jsme spolu, je to pořád jako vteřinu před výbuchem
mohli bychom způsobit další velký třesk

proto tu nejsi.

 

prý se k sobě nehodíme a nemáme toho zas tolik společného
tak proč mám pocit, že tě znám
a že jsem tě hledala?

nehledala jsem nic.

 

prostě jsme na sebe narazili
způsobili menší tsunami
a odrazili se opačným směrem

 

vzdaluji se ti po orbitě
a ty ses schoval do krytu
přede mnou
a před další srážkou

 

zanechávám za sebou krvavou stopu
ty rád krvácíš sám

Autor barking bitch, 16.04.2022
Přečteno 166x
Tipy 17
Poslední tipující: Leynd, Akrij8, Krahujec, mkinka, Marten, Psavec, Sonador, Fialový metal, Frr, Rozmarýna, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy se vzdalujeme pro budoucí setkání, pro ten správný čas

16.04.2022 21:27:47 | Akrij8

Škoda, že nevěřím na "správný člověk, nesprávný čas".

17.04.2022 16:14:30 | barking bitch

ve správném čase, může být člověk mnohem víc, než jen správný;)

17.04.2022 16:16:49 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí