Luně nad Olomoucí

Luně nad Olomoucí

Anotace: ... .. říkačka, jak se toulám :)

Ve dne v noci v Olomouci
chodím s láskou dech beroucí
chodím s Lunou úplňkovou
Lásko řekni aspoň slovo

Luna svítí Luna září
i lásce snící na polštáři
a že mé srdce nešlo spát
pro měsíc jde verše psát ...
Autor J's .., 17.04.2022
Přečteno 125x
Tipy 11
Poslední tipující: Lexi, Sonador, Psavec, Marten, Kan, Fialový metal, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedla se.
Hezké čtení.
Hezké svátky.
Ať se daří.

17.04.2022 08:58:20 | Fialový metal

Bezva moment odbočení.* Jiný formát, jiný styl. To jsem hnedky pochopil.

17.04.2022 01:53:48 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí