Rozzlobená

Rozzlobená

Anotace: ....

Topolové chmíří poletující oblohou,
křišťálové nebe, vítr který zebe.

Mrzí mě moc, že se na mne zlobíš,
mám Tě rád, tak proč mě tak trápíš ?

Jsi pro mě vším, láskou i nadějí.
Chci s Tebou žít, milovat Tě a nikdy neztratit.

Nejsou to jen slova, plácnutí do vody.
Má duše je čistá jak ostrov svobody :-)
Autor Hops, 20.03.2007
Přečteno 495x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí