Jednou se budeš smát

Jednou se budeš smát

Anotace: 15. 4. 2022

Jednou se budeš smát

té holce, co ti psala básničky

 

ale věř, žes jí dal víc,

než kolik bys zvládl dát vědomě

 

prostou svou existencí, upřímností a zájmem

tím, jak ses otevřel 

a zejména tím, jak ses vyděsil a zase zavřel

 

protože ta holka díky tomu zjistila, 

co už v životě nepotřebuje

 

a taky měla chvíli o čem psát.

Autor barking bitch, 18.04.2022
Přečteno 226x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Leynd, Rozmarýna, Kan, šerý, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Síla vyjádření* Život pod sítem jen pobrat. Super.

18.04.2022 14:01:21 | šerý

Poezie dává.
Odpusť té holce
a děkuj té chvilce.
Třeba se vrátí
a pozná zpátky
a bude šeptat za vrátky.
V jasu velikonoční pohádky.

18.04.2022 10:16:39 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí